En Julen a Jirong

Per continuar amb la col·laboració iniciada amb la Fundació Kalilu Jammeh, el Director de l’Escola de futbol base, en Julen Guerrero, i la seva filla Laia, han anat a passar uns dies a Jirong (Gàmbia).

En el nostre afany per mantenir activa la massa social del Club, i ser fidels al que manen els seus Estatuts, necessitem actualitzar les dades dels socis, pel que us demanem que ens retorneu aquest formulari d’actualització de dades, o que ho feu de forma online, enviant el formulari d’alta.

Bones Festes i Feliç 2018

El FC Encamp us desitja Bones Festes i Feliç 2018

PREMIS FAF 2017

A la gala de premis de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) corresponent al 2017, i celebrada ahir a l’Estadi Comunal d'Andorra la Vella, el FC Encamp va ser guardonat amb 3 premis.

Presentació del llibre "El viatge de Kalilu"

El passat divendres, 24 de novembre, i dins del marc de col·laboració del FC Encamp amb la Fundació Kalilu Jammeh, va tenir lloc la presentació del llibre "El viatge de Kalilu".

Fundació Kalilu Jammeh

El FC Encamp col.labora amb la "Fundació Kalilu Jammeh" aportant el nostre petit granet de sorra.

Ens agradaria presentar-vos a tots, pares i nens, aquest projecte, el proper divendres 24 de novembre, a les 19.30 h, a la Sala de Festes del Complex Esportiu d'Encamp.

Us hi esperem!!!

Recordem a tots/es els socis/es, que el FC Encamp celebra l'assemblea general ordinària de l'any 2017.

El dia 24 de març del 2017 a les 19h en primera convocatòria i a les 19.30h en segona.

A la sala de reunions del -1 del complex esportiu i sociocultural d'Encamp.

Us esperem a tots.

La Junta Directiva

El passat dilluns dia 28 de novembre es va celebrar al poliesportiu d’Encamp una xerrada a càrrec del filòsof David Murias i l’assessor empresarial i esportiu Fernando Orosa amb el títol “Pares i Fills, Educació al futbol i a la vida”.

L’objectiu de la xerrada, molt pràctica i distesa, consistia en fer conscients als pares de la importància de l’educació autònoma i responsable dels seus fills per afrontar la vida.